suomi | english

Hallinnointipalvelut

Hallinnointipalvelu auttaa yritystänne laitekannan hallinnassa ja seurannassa. Palvelussa kootaan rahoitus ja lisäpalvelut laitekohtaisesti yhteen ja laskutetaan sovitusti koontilaskuna. Palvelun sydän on extranet-palvelu, jolla yrityksenne eri ammattiosaajat voivat seurata laitteiden ikääntymistä, käyttömääriä (km tai tunnit), huolto- ja korjauskuluja eri näkökulmista. Lisäpalveluiden kautta voitte seurata polttoainekustannuksia, tankkauskertoja, vakuutus- ja muita ajoneuvokustannuksia. Teillä on siis yhden napinpainalluksen takana koko käytössä oleva laitekantanne hallinnassa.

Miten hallinnointipalvelu toimii?

Yhdessä kartoitamme yrityksenne laitekannan, selvitämme laitteiden perustiedot ja rahoitusyhtiöiden laitteisiin liittyvät sopimustiedot. Kartoituksen jälkeen siirrämme aineiston tiedonsiirtona Suomen Kalustoratkaisujen tietokantaan, ja saatte käyttäjätunnukset extranetin käyttöön. Suomen Kalustoratkaisujen extranetin käyttö on vaivatonta.
Samassa tietokannassa ovat omat, Suomen Kalustoratkaisujen ja muiden rahoitusyhtiöiden laitteet. Voitte helposti tehdä excel-raportteja omien tarpeiden mukaisessa kenttäjärjestyksessä. Laitekantatiedot ovat reaaliaikaisia ja käytettävissä 24/7, saatte tulostettua laitekohtaisia tietoja sekä voitte lähettää toimeksiantoja extranetin kautta Suomen Kalustoratkaisuille.