Suomen Kalustoratkaisut Oy on kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluihin keskittyvä palveluyritys. Mahdollistamme asiakkaidemme kasvun juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyillä kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluilla. Rahoituskohteita ovat erilaiset työkoneet, hyötyajoneuvot, raskas kalusto sekä tuotantokoneet ja -laitteet. Olemme dynaaminen, määrätietoinen ja vahvan taloudellisen taustan omaava yritys.

Haemme rahoitusmyyjää Varsinais-Suomen alueelle

Toimintamme kasvu jatkuu ja laajennamme toimintaamme Varsinais-Suomeen. Haluatko sinä liittyä kasvavan yrityksemme myyntitiimimme asiantuntevaan joukkoon? Onko sinulla palava halu rakentaa luottamuksellista ja pitkäjänteistä rahoitusliiketoimintaa, joka palvelee laaja-alaisesti erilaisia asiakasryhmiä ja samalla energisoi sinua työssäsi? Nautit siitä, kun saat luoda yhdessä asiakkaan kanssa heille parasta mahdollista leasing-ratkaisua.

Saat rakentaa alueellasi oman asiakasverkostosi ja tehdä laaja-alaisia ja haastavia työtehtäviä rahoitusmyynnin alalla. Odotamme, että osaat tehdä rahoitus- ja hallinnointipalveluiden ratkaisukeskeistä myyntiä yhdessä asiakkaan kanssa. Tärkeintä on aito innokkuus sekä kyky luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. 

Uskomme, että kokemuksesta rahoituspalveluiden tai työkoneiden/ raskaiden ajoneuvojen myynnistä on hyötyä. 

Tarjoamme käyttöösi uusimmat työkalut ja menetelmät sekä ammattimaisen ja kokeneen myynnin tuen henkilökohtaiseen kehitykseen niin myynnin – kuin uusasiakashankinnan osalta. 

Saat itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa työsi, mutta perehdyttämisen lisäksi saat aina työkavereilta tukea ja opastusta. 

Matkustaminen asiakkaalle mahdollistuu kätevästi yrityksen tarjoaman autoedun avulla.

Tehtävä on kokoaikainen, jonka voit aloittaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi ripeästi, koska emme aikaile täyttää paikkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: kiinteä kuukausipalkka ja tulosbonus 

Lisätietoa tehtävästä antaa HR kumppani
Anne Mäkilä-Kapucu. Puh: 044 - 377 3399

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostiosoitteeseen rekry@kalustoratkaisut.fi viimeistään 30.10.2019. 

Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteessa www.kalustoratkaisut.fi.

Olemme muuttaneet Vantaan Vantaankoskelle. Uusi posti- ja käyntiosoitteemme on: Jaakonkatu 2, 01620. Laskut pyydämme toimittamaan edelleen sähköisesti.

Saapumisohjeet:

Auto: Kiinteistön edessä oleva parkkipaikka on varattu vierailijoille. Aulassa ilmoittautuessasi, ilmoita samalla autosi rekisterinumero.

Juna: Kehäradan Vantaankosken pysäkki on n. 50 m toimistoltamme.

Bussit: 332,432, 433, 436, 436K, 572, 573, 574

Toimintamme vahvan kasvun johdosta etsimme vahvistusta myyntitiimiimme. Oletko kaupallisen tai teknisen taustan omaava myynnin osaaja, jonka sydän sykkii asiakkaille? Liity kasvavaan yrityksemme asiantuntevaan joukkoon!

Oletko sinä etsimämme

B2B-myyntipäällikkö

rakentamaan kanssamme menestyvää ja kasvavaa rahoitusliiketoimintaa?

Tehtävänäsi on kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluiden myynti valituille asiakasryhmille. Alkuvaiheessa työssä korostuu uusasiakashankinta, mutta ajan myötä omien olemassa olevien asiakkaiden hoidon osuus työssä kasvaa. Tarjoamme sinulle oikeanlaiset työkalut, jotta onnistut myynnissäsi.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta yritysmyynnistä ja suuri innokkuus oppia siitä lisää. Perehdytämme tarvittaessa toimialaan perusteellisesti sekä tarjoamme täysi tukemme kasvusi avuksi. Ymmärrät asiakkaidemme ongelmat ja rakennat luontaisesti vahvoja asiakassuhteita. Nautit vaativista neuvotteluista ja olet tottunut saavuttamaan tavoitteesi.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä rahoitusalalta
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä 
  • Ensiluokkaiset työkalut ja ammattimaisen työympäristön
  • Osaamiseen ja tuloksellisuuteen perustuvan kompensaation

Tehtävä edellyttää vahvaa ratkaisumyynnin osaamista ja/tai tuntemusta. Kokemus rahoituspalveluiden tai työkoneiden/raskaiden ajoneuvojen myynnistä katsotaan eduksi.  Työhön sisältyy paljon liikkumista asiakkaiden luona, joten ajokortti on välttämätön. Back office -toimistomme muuttaa elokuussa uusiin tiloihin osoitteeseen Jaakonkatu 2, Vantaa. Lisätietoa yrityksestämme löytyy osoitteessa www.kalustoratkaisut.fi

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille (www.manpowergroup.fi). Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Hakuprosessia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen .

Kalustoratkaisut jatkoi vuonna 2017 hallittua kannattavaa kasvua.

Yhtiön liikevaihto nousi 7,224 miljoonaan euroon viimevuoden 2,264 miljoonasta eurosta. Yhtiön suhteellinen kannattavuus pysyi edellisen vuoden tasolla ja omavaraisuus hieman nousi.  

Kiitämme kaikkia asiakkailta ja kumppaneita hyvästä yhteistyöstä.