mobiili etusivu slide

Olemme mahdollistajia

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään tarjoamalla juuri heidän näköisensä leasing-ratkaisun, joka ottaa huomioon koko kaluston elinkaaren. Kutsumme tätä älykkääksi kalustoratkaisuksi. Leasing-rahoituksen kohde voi olla laite tai liikkuvaa kalustoa.

 

 

Kasvulle rahoitusta:
Myynti ja takaisinvuokraus

Lue lisää >>

Vapaus valita mieleisesi: monimerkki-huoltoleasing

Lue lisää >>

Fleet management:
Hallinnan ja raportoinnin helppoutta

Lue lisää >>

Missä on sinulle
paras vaihtoehto?
Tuontiajoneuvojen leasing

Lue lisää >>

Laskusaatavarahoituksella
laskusaatavat kuntoon
helposti ja nopeasti!

Lue lisää >>

Lyhytaikavuokraus on
ratkaisu akuuttiin
kalustotarpeeseen!

Lue lisää >>

Palvelumme, eli miten voimme sinua auttaa?

Rahoituspalvelu

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kaluston rahoituspalveluita, josta voit valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Lue lisää

Hallinnointipalvelu

Hallinnointipalvelu auttaa sinua hallitsemaan ja seuraamaan yrityksesi käytössä olevaa kalustoa. Palvelun sydän on extranet-palvelu, josta voit seurata esimerkiksi kaluston käyttöä ja huoltoja.

Lue lisää

Lyhytaikainen vuokraus

Autamme asiakkaitamme myös silloin kun kyseessä on lyhytaikainen kaluston tarve. Lyhytaikainen vuokraus on silloin joustava ja ketterä ratkaisu.

Lue lisää

Laske mitä, missä ajassa ja paljonko maksaa!

Leasing-laskuriin

Esimerkkejä asiakkaistamme

Julkishallinto

Iso suomalainen kaupunki
Puitesopimus/Fleet management/Huoltoleasing.

”Kalustoratkaisuilla on laaja palveluportfolio, jolla pystymme hoitamaan koko kantamme leasing-tarpeet.”

Yksityiset yritykset

Iso pohjoismainen rakennusteollisuuden konserni
Puitesopimus/huoltoleasing

”Kalustoratkaisut on innovatiivinen leasing-partneri, jolta saamme modernin kaluston käyttöömme räätälöidysti.”

Julkishallinto

Sairaanhoitopiiri
Ambulanssien huolto-leasing, sekä ajoneuvolle että laitteistolle.

”Kalustoratkaisuilta saimme luotettavan elinkaariratkaisun räätälöitynä meidän tarpeeseen.”

Yksityiset yritykset

Perheomisteinen logistiikkayritys, keskikokoinen, AAA-luottoluokitus
Huolto-leasing/Non capture financing

”Kilpailukykyinen leasingratkaisu yhteistyökumppanilta, joka ymmärtää liiketoimintaamme.”

oranssi auto

 

Hallinnointipalvelu: Kalustoratkaisujen Fleet management -hallinnointipalvelu laskee yrittäjän stressitasoa

Monelle yrittäjälle arjen pyörittämisessä haastavinta on ajankäyttö. Toimitettavaa löytyy yllättävän paljon, varsinkin, jos yritys on alkutaipaleella, jolloin erilaiset tuotannon prosessit, asiakaskunnan rakentaminen, henkilöstöhallinta, talouden järjestelyt, markkinointitoimenpiteet, sopimusneuvottelut, erilaisissa virastoissa juoksemiset ja muut enemmän tai vähemmän tärkeät asiat pitävät huolen siitä, että yrittäjällä ei ole pahemmin ongelmia ajankäytön suhteen. Paitsi että sitä ei ole. Yhtään. Ylimääräistä.

Tämän myös me olemme huomanneet. Sen lisäksi, että olemme itse yrittäjiä, olemme asiakkaidemme kautta saaneet asiasta ihan hyvää, kokemusperäistä tietoa.

Siksi halusimmekin kehittää palvelun, jonka takuulla tiesimme saavan asiakkaidemme hyväksynnän: Kalustoratkaisujen Fleet Management -hallinnointipalvelu.

Unohda!

Nyt saat kerrankin hyvällä omallatunnolla unohtaa koko asian. Asiakkaanamme voit pyyhkiä mielestäsi kaiken liisaukseen, kaluston ylläpitämiseen, vuokriin, huoltoihin, varusteisiin, sopimusten alkamis- ja loppumispäivämääriin ja vastaaviin pakollisiin asioihin liittyvät seikat. Tuntuu helpottavalta, eikö totta? Näin tapahtuu, kun asiakkaamme kokee hallinnointipalvelun edut käytännössä. Hän voi suoda itselleen pienen hetken, vetää rauhallisesti ilmaa keuhkoihin ja hitaasti puhaltaa se ulos. Hakea kupposen kahvia ja istahtaa alas, rentoutua. Kunnes hyökkää taas seuraavan haasteen kimppuun.

Muista!

Parista Kalustoratkaisujen Fleet Management -palvelun tuomista eduista haluaisimme sinua kuitenkin muistuttaa:

1. Kokonaisuuden hallinta yhdessä paikassa tuo tehokkuutta.

Palvelumme sopii erinomaisesti etenkin yrityksille, joilla on monenlaisia laitteita hankittuna leasing-palveluiden kautta. Perinteisten autojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan kaluston lisäksi kohde voi olla esimerkiksi tuotannossa käytettävä kone, laite tai ohjelmisto. Mitä useampi kohde on kyseessä, sitä enemmän hallinnoinnin ulkoistamisesta on hyötyä. Ja mitä useampi laite on rekisteröimätön aparaatti, sitä helpommaksi hallinnointipalvelumme asiakkaan elämän tekee, koska kaikki tarvittavat tiedot ovat nyt automaattisesti tallessa.

2. Ennustaminen helpottuu.

Kuinka voit varautua tulevaisuuteen? Tietysti ennakoimalla mahdollisimman hyvin sen tiedon varassa, mitä sinulla on käytettävissäsi. Me toimitamme sinulle tarvittavat tiedot laitteistasi. Pystymme hahmottamaan tulevaisuuden kulut ja velvoitteet kokoamalla koko laitekantasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Kerromme, missä laitteet ovat, milloin niiden sopimukset päättyvät, mitä varusteita niissä on ja kuinka paljon ne kuluttavat erilaisia asioita. Paitsi että arvailu loppuu, myös yllätykset häviävät. Voit suunnitella tulevaisuuden toimenpiteitä faktoihin perustuvilla johtopäätöksillä.

3. Ulkoistamalla säästät.

Ulkoistamalla kalustonhallinnan säästät monessakin mielessä. Kaluston hallinta vie paljon energiaa ja henkilöresursseja. Aikaa kuluu tuottamattomaan informaation keräämiseen, ja se on aina pois laskutettavasta työstä. Kalustoratkaisujen Fleet Management -hallinnointi säästää sinulle selvää rahaa, koska palvelu kuuluu automaattisesti palveluumme, ilman erilliskorvausta!

4. Elämäsi helpottuu.

Mitä vähemmän sinulla on asioita hoidettavanasi, sen enemmän voit kohdistaa huomiosi todella merkittäviin, tuottaviin asioihin. Stressitasosi laskee, kun tiedät asioiden olevan hyvissä käsissä. Kaikki kalustoon liittyvät laskut yhdistämme yhdeksi koontilaskuksi. Tästä seuraa vähemmän työtä ja toimenpiteitä. Talousosasto kiittää!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää, miten Kalustoratkaisujen Fleet Management -palvelu helpottaa juuri sinun arkeasi!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Jouni Puranen

Jouni Puranen

Myyntipäällikkö
Leasing- ja
hallinnointipalvelut

010 - 336 5204

sirpa stenbom

Sirpa Stenbom

Myyntipäällikkö
Leasing-palvelut ja
lyhytaikainen vuokraus

010 - 336 5200

Kari Lindroos

Kari Lindroos

Myyntipäällikkö
Leasing- ja
hallinnointipalvelut

010 - 336 5207

Olli Saarinen

Olli Saarinen

Myyntipäällikkö
Leasing- ja
hallinnointipalvelut

010 - 336 5202

Timo Peltonen

Timo Peltonen

Toimitusjohtaja

010 - 336 5201

Kirsi Selin

Kirsi Selin

Hallintopäällikkö,
sopimuslaskutus ja
sopimusten hallinta

010 - 336 5203

johanna saari salonen

Johanna Saari-Salonen

Rahoitusyhteyshenkilö

045-6789 116

Ajankohtaista