Kirjaudu sisään:
oranssi auto

Hallinnointipalvelu: Kalustoratkaisujen Fleet management -hallinnointipalvelu laskee yrittäjän stressitasoa

 

Hallinnointipalvelu: Kalustoratkaisujen Fleet management -hallinnointipalvelu laskee yrittäjän stressitasoa

Monelle yrittäjälle arjen pyörittämisessä haastavinta on ajankäyttö. Toimitettavaa löytyy yllättävän paljon, varsinkin, jos yritys on alkutaipaleella, jolloin erilaiset tuotannon prosessit, asiakaskunnan rakentaminen, henkilöstöhallinta, talouden järjestelyt, markkinointitoimenpiteet, sopimusneuvottelut, erilaisissa virastoissa juoksemiset ja muut enemmän tai vähemmän tärkeät asiat pitävät huolen siitä, että yrittäjällä ei ole pahemmin ongelmia ajankäytön suhteen. Paitsi että sitä ei ole. Yhtään. Ylimääräistä.

Tämän myös me olemme huomanneet. Sen lisäksi, että olemme itse yrittäjiä, olemme asiakkaidemme kautta saaneet asiasta ihan hyvää, kokemusperäistä tietoa.

Siksi halusimmekin kehittää palvelun, jonka takuulla tiesimme saavan asiakkaidemme hyväksynnän: Kalustoratkaisujen Fleet Management -hallinnointipalvelu.

Unohda!

Nyt saat kerrankin hyvällä omallatunnolla unohtaa koko asian. Asiakkaanamme voit pyyhkiä mielestäsi kaiken liisaukseen, kaluston ylläpitämiseen, vuokriin, huoltoihin, varusteisiin, sopimusten alkamis- ja loppumispäivämääriin ja vastaaviin pakollisiin asioihin liittyvät seikat. Tuntuu helpottavalta, eikö totta? Näin tapahtuu, kun asiakkaamme kokee hallinnointipalvelun edut käytännössä. Hän voi suoda itselleen pienen hetken, vetää rauhallisesti ilmaa keuhkoihin ja hitaasti puhaltaa se ulos. Hakea kupposen kahvia ja istahtaa alas, rentoutua. Kunnes hyökkää taas seuraavan haasteen kimppuun.

Muista!

Parista Kalustoratkaisujen Fleet Management -palvelun tuomista eduista haluaisimme sinua kuitenkin muistuttaa:

1. Kokonaisuuden hallinta yhdessä paikassa tuo tehokkuutta.

Palvelumme sopii erinomaisesti etenkin yrityksille, joilla on monenlaisia laitteita hankittuna leasing-palveluiden kautta. Perinteisten autojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan kaluston lisäksi kohde voi olla esimerkiksi tuotannossa käytettävä kone, laite tai ohjelmisto. Mitä useampi kohde on kyseessä, sitä enemmän hallinnoinnin ulkoistamisesta on hyötyä. Ja mitä useampi laite on rekisteröimätön aparaatti, sitä helpommaksi hallinnointipalvelumme asiakkaan elämän tekee, koska kaikki tarvittavat tiedot ovat nyt automaattisesti tallessa.

2. Ennustaminen helpottuu.

Kuinka voit varautua tulevaisuuteen? Tietysti ennakoimalla mahdollisimman hyvin sen tiedon varassa, mitä sinulla on käytettävissäsi. Me toimitamme sinulle tarvittavat tiedot laitteistasi. Pystymme hahmottamaan tulevaisuuden kulut ja velvoitteet kokoamalla koko laitekantasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Kerromme, missä laitteet ovat, milloin niiden sopimukset päättyvät, mitä varusteita niissä on ja kuinka paljon ne kuluttavat erilaisia asioita. Paitsi että arvailu loppuu, myös yllätykset häviävät. Voit suunnitella tulevaisuuden toimenpiteitä faktoihin perustuvilla johtopäätöksillä.

3. Ulkoistamalla säästät.

Ulkoistamalla kalustonhallinnan säästät monessakin mielessä. Kaluston hallinta vie paljon energiaa ja henkilöresursseja. Aikaa kuluu tuottamattomaan informaation keräämiseen, ja se on aina pois laskutettavasta työstä. Kalustoratkaisujen Fleet Management -hallinnointi säästää sinulle selvää rahaa, koska palvelu kuuluu automaattisesti palveluumme, ilman erilliskorvausta!

4. Elämäsi helpottuu.

Mitä vähemmän sinulla on asioita hoidettavanasi, sen enemmän voit kohdistaa huomiosi todella merkittäviin, tuottaviin asioihin. Stressitasosi laskee, kun tiedät asioiden olevan hyvissä käsissä. Kaikki kalustoon liittyvät laskut yhdistämme yhdeksi koontilaskuksi. Tästä seuraa vähemmän työtä ja toimenpiteitä. Talousosasto kiittää!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää, miten Kalustoratkaisujen Fleet Management -palvelu helpottaa juuri sinun arkeasi!