Kirjaudu sisään:
Isto Ohvainen

Kalustoratkaisujen esittelyssä Isto Ohvanainen

Kalustoratkaisujen esittelyssä Isto Ohvanainen

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Isto Ohvanainen, Suomen Kalustoratkaisut Oy:n myyntipäällikkö. Asun Nokialla ja päävastuualueeni onkin Pirkanmaa. Koulutustaustaltani olen liiketalouden tradenomi, olin pk-yritysten luotonhallinnan ja rahoituksen parissa kolme vuotta, sen jälkeen yritysrahoituksessa sekä vakuutussektorilla. Kaiken kaikkiaan olen ollut rahoitusalalla noin 5 vuotta. Vahvuuteni on ehdottomasti se, että osaan puhua rahoituksesta selkokielellä asiakkaille.

Palvelen raskaan puolen koneiden ja kaluston yritysasiakkaita, maanrakennus- ja kuljetusliikkeet ovat tyypillisiä asiakkaitani. Lisäksi teen tiivistä yhteistyötä myyjäliikkeiden kanssa.

Asiakkaan kanssa teemme tarvekartoituksen ja etsimme ratkaisut asiakkaan oman tilanteen mukaan. Annan neuvontaa rahoitukseen liittyen ja hoidan myöskin kaikki paperityöt. Myyjäliikkeille tämä luonnollisesti tarkoittaa suurta ajansäästöä, kun heidän ei tarvitse paneutua asiakkaan kanssa rahoituksen kiemuroihin tai dokumentteihin. Ja kun autan asiakasta rahoitusasioissa, niin samalla autan myyjäliikkeitä ylläpitämään tyytyväisiä asiakassuhteita.

Pyrin aina olemaan matalalla kynnyksellä asiakkaiden tavoitettavissa. Joustavuus on yksi avaintekijöistä, sillä toisinaan asiakkaan tarpeilla on kiire ja asiakkailta voi helposti mennä työt ohi, jos rahoitusratkaisua ei pikaisesti saada hoidettua.

Työssäni minua kiinnostavat kalustoasiat ja niihin liittyvät talousasiat. Minulle on motivoivaa löytää asiakkaille toimivat ja edulliset ratkaisut. Tärkeitä ovat myös pitkät asiakassuhteet – asiakkuudet, joissa molemmat voittavat.

Vapaa-aika

Olen harrastanut salibandyä aktiivisesti 20 vuotta. Kokemusta löytyy kaikilta pelipaikoilta, mieluisin pelipaikka on kuitenkin vasen laitahyökkääjän paikka. Tuoreena perheenisänä menojen aikatauluttaminen tuottaa välillä pieniä haasteita. Olen kuitenkin onnistunut sovittamaan kohtuullisen hyvin aktiivisen harrastuselämäni perhe-elämän kanssa.