Kirjaudu sisään:
Kirsi Selin

Kalustoratkaisujen esittelyssä Kirsi Selin

Kalustoratkaisujen esittelyssä Kirsi Selin

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Kirsi Selin ja toimin Suomen Kalustoratkaisuilla hallintopäällikkönä. Käytännössä se tarkoittaa sopimushallinnointia ja vastaan myös talousasioista.

Olen ollut rahoitusalalla 43 vuotta ja päädyin jo opiskeluaikana tälle alalle. Johtuu ehkä siitä, että olen matemaattisesti lahjakas ja matematiikka on aina kiinnostanut minua. Kalustoratkaisuilla ehdoton vetovoimatekijä on asiakaspalvelu. Pidän siitä, että voin aidosti palvella asiakkaita sekä rakentaa ja toteuttaa heidän tarpeisiinsa sopivia erilaisia rahoitusratkaisuja. Loogisuus on minulle hyvin tyypillistä, joten minun on helppo jäsentää mitä asiakas omaan tilanteeseensa nähden tarvitsee ja sitä kautta pystyn tukemaan asiakkaita.

Olen aina ollut yrittäjähenkinen ja työ on tärkeä osa elämääni, joten olen myös omalla ajallani ratkonut työasioita, jotta taas olen voinut kehittää sekä tuotteita että rahoitusratkaisuja. Alunperinhän oman yrityksen perustaminen ideatasolla lähti Sirpan (Stenbohm) ja minun ajatuksesta. Kun asiakkaat olivat yhteydessä ja huolissaan vuokrauskalustonsa sopimusten jatkuvuudesta edellisen työnajan yrityskaupan myötä alkoivat palaset loksahtamaan paikoilleen ja Timo (Peltonen) myös kiinnostui ideasta ja sen myötä asiasta kiinnostui myös Olli (Saarinen), joka on jo eläkkeellä, näin Suomen Kalustoratkaisut Oy perustettiin.

Merkityksellisiä asioita uran varrella

Työurani aikana olen ollut mm. lanseeraamassa rahoitustuotteita ja olen myös kehittänyt toimintamallia, joka viisinkertaisti resurssien tehokkaan optimaalisen käytön. Olen kehittänyt automaattinen luottopäätös -toiminnan vuonna 1999. Ja tietenkin uran huipentuma, jos niin voi sanoa, on se, että olemme saaneet Suomen Kalustoratkaisut Oy:n perustettua – toisin sanoen on pystynyt toteuttamaan sen, mihin itse uskoi. 

Minkä neuvon antaisit rahoitusalasta haaveileville?

Tässä työssä tarvitaan joustavuutta, luotettavuutta ja ystävällisyyttä. Näitä kolmea myös liike-elämä osaa arvostaa eli ne meidän asiakkaamme. Ensisijaisen tärkeiksi koen ryhmätyötaidot. 

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani harrastan uintia ja hoidan puutarhaani, jossa kasvatan eri ruusulajeja. Rakastan ruusuja yli kaiken, koska ovat pitkäkestoisia ja ihanan tuoksuisia. Käyn myös oopperassa ja teatterissa, jonne nyt jo vihdoin pääseekin käymään, en malta odottaa!