Kirjaudu sisään:

Rahoitusleasing ja asiakkaamme Kuljetus Harri Onatsu Oy

Rahoitusleasing ja asiakkaamme Kuljetus Harri Onatsu Oy

Kuljetus Harri Onatsu Oy on vuonna 2020 perustettu kasvava kuopiolainen kuljetusyritys, joka tarjoaa tavarankuljetus- ja muuttopalveluja kotimaan liikenteessä.

Harri ja Sara Onatsu kertovat, että he ovat saaneet yritykselleen kuljetuskalustoa juuri heidän tarpeisiin sopivilla ja joustavilla rahoitusratkaisuilla Suomen Kalustoratkaisulta.

Yrityksen kalustoa ovat paketti- ja kuorma-autot, joita käytetään erilaisiin kuljetuksiin B-to-B-puolella. Onatsut ovatkin käyttäneet rahoitusleasingpalveluja hankkiessaan uutta kalustoa yritykselleen, joka kasvaa ja tarvitsee jatkuvasti lisää kalustoa uusien ajojen vuoksi.

“Suomen Kalustoratkaisut on tarjonnut palveluita ammattitaitoisen henkilökunnan avulla ja asiantuntemuksella. Pieni kuljetusliike tarvitsee palvelua ja haluamme, että meitä palvellaan ja meille kerrotaan lisää tietoa eri rahoitusvaihtoehdoista ja niihin liittyvistä palveluista ja tuotteista” sanoo Harri Onatsu. “Olemmekin saaneet kysymyksiimme erittäin hyviä vastauksia ja vaihtoehtoja on tuotu esille kattavasti. Yrityksemme on ollut erittäin tyytyväinen saamiinsa palveluihin Suomen Kalustoratkaisuilta ja neuvottelut ja sopiminen asioista on ollut sujuvaa ja mutkatonta” kertovat Harri ja Sara Onatsu.

Tutustu Kuljetus Harri Onatsu Oy:n palveluihin tästä »