Kirjaudu sisään:
amphitec baseloader

Tuontiajoneuvojen leasing: Mitä jos paras ajoneuvo tai työkone sinulle löytyykin Euroopasta?

 

 

Tuontiajoneuvojen leasing: Mitä jos paras ajoneuvo tai työkone sinulle löytyykin Euroopasta?

Suomi on pieni maa, samoin on sen markkinat. Jos etsit käytettyä, mutta hyväkuntoista ajoneuvoa, jolla on vielä paljon työkilometrejä edessään, saattaa sen löytäminen Suomesta olla hankalaa. Tai jos sinulla on tarve saada käyttöösi tietynlainen työkone, mutta sen ei välttämättä täydy olla uusi, voi juuri sinun tarpeisiisi löytyä sopiva laite esimerkiksi Saksasta. Joskus kohde voi olla myös uusi tai uutta vastaava. Autamme hankinnassa ja teemme räätälöidyn rahoitusratkaisun juuri sinun tarpeisiin.

Kysyimme myyntipäällikkömme Sirpa Stenbomilta muutaman kysymyksen liittyen tuontiajoneuvoleasing-palveluun.

Sirpa, kerrotko lyhyesti, mitä tuontiajoneuvojen leasing -palvelu on?

– Palvelu on sitä, että jos asiakkaalla on tarve hankkia kalustoa ulkomailta, käytännössä Euroopasta, me autamme häntä mahdollistamalla räätälöidyn rahoituspalvelun juuri hänen tarpeisiinsa sopivaksi.

Kenelle palvelu sopii?

– Yrityksille, jotka tarvitsevat toimintaansa uutta tai käytettyä kalustoa, mutta jotka eivät löydä kohdetta jostain syystä täältä Suomesta. 

Minkälaisen kaluston hankintaan palvelua käytetään?

– No aika paljon hankitaan kuorma-autoja, pakettiautoja, trukkeja ja erilaisia työkoneita.

Mikä tekee tästä rahoituspalvelusta erityisen?

– Asiakkaalle parasta tässä palvelussa on se, että hänen ei tarvitse lähteä rahasalkku kainalossa liikkeelle, vaan me hoidamme koko rahaliikenteen, kun oikea kohde on löytynyt. 

Millainen prosessi on ja miten se käytännössä etenee?

– Prosessi etenee niin, että kun kaluston tarve on huomattu, ja sopivaa kohdetta ei löydy Suomesta, niin etsitään netistä potentiaaliset laitteet Euroopan markkinoilta. Yleensä asiakas tekee itse tämän etsimisen, koska hän parhaiten tietää tarpeensa. Kun sopivat laitteet on löydetty, seuraavaksi me pyydämme niistä tarjoukset, joista asiakas sitten valitsee sopivimman. Me hankimme kohteelle rahoituspäätöksen, ja jos se on asiakkaalle sopiva, niin me maksamme kohteen. Asiakas aina hyväksyy kohteen lähtömaassa ja sen jälkeen järjestetään vakuutukset ja kuljetus Suomeen.

Kiinnostuitko palvelusta? Kysy lisää Sirpalta, Timolta, Jounilta tai Esalta.