Rahoitusleasing

Rahoitusleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ilman ylläpitopalveluita. Pääomavuokra on kiinteä sopimuskauden ajan ja ylläpidon kulut syntyvät huoltojen ja korjausten yhteydessä. Vuokrakauden jälkeen asiakas osoittaa ostajan laitteelle ja vastaa laitteen jäännösarvosta.

Miten rahoitusleasing toimii?

Rahoitusleasing on yrityksille suunnattu, yleensä 3-5 vuoden pituinen vuokrauspalvelu, jossa yritys saa käyttöönsä laitteen sitoutumalla maksamaan vuokraa sopimuskauden ajan. Asiakas huolehtii lisäksi laitteen huolloista ja korjauksista sekä myynnistä vuokrakauden jälkeen.

Asiakas kantaa laitteen arvon alenemiseen ja ylläpitoon liittyvän riskin, joten huolellisen käytön jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus saada realisointivoittoa.

Rahoitusleasing-palveluun voit liittää Kalustoratkaisujen lisäpalveluita, kuten polttoaine-, rengassäilytys-, vakuutus-, sijaisajoneuvo- ja ajoneuvoverojen hallinnointipalvelun.

Rahoitusleasingin edut?

  • vuokrattavan kohteen, ajoneuvon tai laitteen
  • sovitun käyttömäärän mukaisen käytön

Ennen rahoitusmallin valintaa teemme rahoitusta koskevan tutkimuksen, jossa huomioimme laitteen elinkaaren, käytön ja asiakasyrityksen rahoitustilanteen. Näin varmistamme tehokkaan ja taloudellisen valinnan. Joissain tapauksissa suosittelemme asiakkaillemme useiden rahoitusvaihtoehtojen yhdistelmää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää