Kirjaudu sisään:

Kaluston kokonaisratkaisu

Kaluston kokonaisratkaisu

Tuotamme kalustoratkaisuita, joissa huomioidaan kaluston tuottavuus, luotettavuus, turvallisuus, taloudellisuus ja ekologisuus siinä työkäytössä, johon laitetta käytetään. Kutsumme tätä ratkaisua älykkääksi kalustoratkaisuksi.

Kaiken perustana on kalustokartoitus

Yrityksellä on lukuisia vaihtoehtoja kaluston hallintaan ja rahoitukseen. Oikean ja juuri sille kaikkein parhaimman vaihtoehdon valitsemisessa asiantunteva leasing-kumppani käy kartoituksessa läpi muun muassa asiakkaan liiketoiminnan ja toimialan kehitys ja tulevaisuuden näkymät, asiakkaan erityistoiveet esimerkiksi ympäristöystävällisyyteen liittyen, hankinnan kohteeseen kohdistuvat tarpeenmukaiset ominaisuudet sekä asiakkaan toiveet takaisinmaksujärjestelyistä ja kuukausieristä.

Kalustokartoituksen kautta saamme yhdessä asiakkaan kanssa hahmotettua kalustorahoituksen periaatteet. Eri vaihtoehtojen paremmuusjärjestys ratkeaa ja kirjataan kalustopolitiikkaan ja hankintaspeksiin.

Älykäs kalustoratkaisu merkitsee yritykselle ennen kaikkea vapautta. Vapauden tunne syntyy moderneista, tehokkaista koneista, joiden suorituskyky ja luotettavuus sopivat suunniteltuun käyttöön. Laite voidaan valita ilman merkkiedustusriippuvuuksia, taloudellisuus ja ekologisuus huomioiden. Vapaus kalustomäärässä saavutetaan valitsemalla kalustoon sopiva määrä pitkäaikaisia leasingsopimuksia ja lyhytaikaisia vuokrasopimuksia. Älykäs kalustoratkaisu vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnan toteuttamiseen ja kilpailukyvyn kehittämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää