Kirjaudu sisään:

Hallinnointipalvelu

Hallinnan ja raportoinnin helppoutta:
Fleet Management -hallinnointipalvelu

Kalustoratkaisujen Fleet Management -hallinnointipalvelu auttaa yritystänne laitekannan hallinnassa ja seurannassa. Palvelussa kootaan rahoitus- ja lisäpalvelut laitekohtaisesti yhteen ja laskutetaan sovitusti koontilaskuna. Palvelun sydän on extranet-palvelu, jossa voidaan seurata laitteiden ikääntymistä, ajettuja kilometrejä ja käyttötunteja sekä huolto- ja korjauskuluja. Lisäpalveluiden kautta voi seurata polttoainekustannuksia, tankkauskertoja sekä vakuutus- ja muita ajoneuvokustannuksia. Yhden klikkauksen takana on siis koko käytössä olevan kaluston hallinta.

Miten hallinnointipalvelu toimii?

Kartoitamme asiakkaan laitekannan laitteiden perustiedot ja rahoitusyhtiöiden laitteisiin liittyvät sopimustiedot. Kartoituksen jälkeen siirrämme aineiston tiedonsiirtona Kalustoratkaisujen tietokantaan ja saatte käyttäjätunnukset extranetin käyttöön.

Kalustoratkaisujen extranetin käyttö on vaivatonta.

Samassa tietokannassa ovat omat, Kalustoratkaisujen ja muiden rahoitusyhtiöiden laitteet. Voitte helposti tehdä excel-raportteja omien tarpeiden mukaisessa kenttäjärjestyksessä. Laitekantatiedot ovat reaaliaikaisia ja käytettävissä 24/7, saatte tulostettua laitekohtaisia tietoja sekä voitte lähettää toimeksiantoja extranetin kautta Suomen Kalustoratkaisuille.

Kysy lisää, autamme mielellämme!