Kirjaudu sisään:
laatikko 3

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Leasing-kohteen hankinta

Ole yhteydessä Kalustoratkaisuiden leasing-myyntiin 040 749 40 65, jonka kanssa voit käydä läpi leasingkohteen hankintaan liittyvät käytännön asiat. Vaihtoehtoisesti voit lähettää yhteystietosi nettisivujemme kautta tai sähköpostilla .

Kalustoratkaisut tarvitsee alla olevat tiedot leasinglaskelman tekemistä varten. Tiedot voit hyvin ilmoittaa jo etukäteen sähköpostilla, jotta kohteen hankinta etenee mahdollisimman nopeasti.

  • yrityksesi nimi ja y-tunnus
  • kohteen tietot (esim. merkki, malli, keskeiset varusteet, hinta)
  • suunniteltu vuokra-aika
  • suunniteltu rahoitusmuoto
  • käyttömäärä (km/ h) per vuosi
  • kohteen myyjäliike ja myyjä, jonka kanssa olet mahdollisesti asioinut

 

huolto

Kohteen huoltaminen

Vuokrakohde tulee huoltaa valmistajan ohjeiden mukaisesti Kalustoratkaisuiden sopimusliikkeissä. Tiedot sopimusliikkeistä saat tai soittamalla 040 555 7190. Tilatessasi kohteelle huollon tai korjauksen mainitsethan, että kyseessä on Kalustoratkaisuiden omistama/hallinnoima kohde.

Käytön aikana huolehdithan seuraavista asioista: nesteiden tarkistuksista, valojen toimivuudesta, rengaspaineista ja pintojen pesemisestä. Näin pidennät kohteen käyttöikää ja huolehdit oman turvallisuutesi lisäksi myös muiden turvallisuudesta.

Mikäli yritys on valinnut sopimukselle sijaisauton (A-kokoluokka), sisältyy se sopimukselle määräaikaishuollon ajaksi (1pvä/100km). Tarkasta Kalustoratkaisuiden yhteyshenkilöltäsi yrityksesi käytäntö muihin sijaisajoneuvotarpeisiin (tekniset- ja vauriokorjaukset).

Sijaisajoneuvo: Ennen sijaisajoneuvon vuokraamista, tarkista Kalustoratkaisuiden yhteishenkilöstäsi sisältyykö sijaisajoneuvopalvelu kohteesi sopimukseen.

 

Renkaiden vaihto

Renkaidet vaihdot, muut rengastyöt ja säilytykset voit hoitaa yhteistyökumppanillamme Vianor Oy:ssä, vianor.fi.

Tilatessasi kohteelle rangastyön mainitsethan, että kyseessä on Kalustoratkaisuiden omistama/hallinnoima kohde.

 

Liikennevahingot ja vauriokorjaukset

Vahingon sattuessa ota yhteyttä kohteen vakuutusyhtiöön. Ohjeet vakuutusyhtiön vahinkopalveluun löydät jokaisen vakuutusyhtiön nettisivuilta. Ilmoita vahingosta myös meille osoitteeseen tai soittamalla 040 555 7190. Vahinkokorjaukset on tehtävä vakuutusyhtiön ja Kalustoratkaisuiden hyväksymässä korjaamossa.

 

maastavienti

Ajoneuvon maastavienti

Ota yhteyttä viikkoa ennen ajoneuvon maastavientiä Kalustoratkaisuihin sähköpostilla tai puhelimitse 050 306 8192. Vientilupaa varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • ajoneuvon rekisterinumero
  • kuljettajien nimi + syntymäaika
  • matkakohde ja -aika

Maastavientiä varten on hyvä olla myös vakuutuksen Green Card, eli liikennevakuutuksen todistekortti. Tilaa Green Card omasta vakuutusyhtiöstäsi, vakuutusyhtiötieto löytyy auton rekisteriotteesta. Muistathan tarkistaa myös oman yrityksesi säännöt auton ulkomaille viennistä, sekä vakuutuksen kattavuuden ulkomailla.

Tarkistathan, että ajoneuvossasi on tekninen osa aina mukana. Teknisen osan voi tilata maksutta trafi.fi -palvelusta tai noutaa lähimmältä katsastuskonttorilta. Trafi.fi -palvelusta tilattaessa tekninen osa lähetetään 1. Haltijan osoitteeseen.

Huom! Pohjoismaihin matkustettaessa ei tarvita maastavientilupaa ja Green Cardia.

 

Polttoainekortti

Kalustoratkaisut tarjoaa asiakkailleen Nesteen ja Teboilin polttoainekortteja.

Jos sinulla on Kalustaratkaisuiden myöntämä luottokortti, olet kortinhaltijana vastuussa kaikista korttisi ostotapahtumista. Käyttämällä tunnuslukua tai allekirjoittamalla ostotositteen hyväksyt oston veloitettavaksi työnantajaltasi ja maksettavaksi palvelun myyneelle huoltamolle. Kortti tulee säilyttää huolellisesti erillään siihen kuuluvasta tunnusluvusta.

Kortin katoaminen

Jos kortti katoaa tai se varastetaan, ilmoita siitä välittömästi polttoaineyhtiön päivystykseen ja heti meille, kun se on mahdollista.

Kortin katoamisilmoitukset 24 h

Neste: 0800 196 196
Teboil: 0800 126 60

Polttoainekortit ulkomailla

Nesteen luottokortti kelpaa maksuvälineenä Ruotsissa (Preem asemilla ja StatOil).

 

Normaali ja poikkeava kuluminen

Kalustoratkaisut noudattaa ammattimaista lähestymistapaa leasingpalautuksissa. Palautuvan kohteen kunnon arvioinnissa sovellamme johtavien arviointiorganisaatioiden (SGS, eurotaxGLASS´S, ECATRA ja RWTüV) puolueettomasti määrittämiä kriteereitä.

 

Kohteen palauttaminen

6 kk ennen vuokrakauden päättymistä Kalustoratkaisut ottaa sinuun yhteyttä. Jos kohde palautetaan sovimme palautukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Palautuksen yhteydessä kohde tarkastetaan Kalustoratkaisuiden toimesta ja kohteesta täytetään palautuslomake, johon merkitään mm palautuspäivä, mittarilukema sekä isoimmat vauriot. Ennen kohteen palauttamista puhdistus, huollot, korjaukset ja katsastus tulee olla suoritettu.

Otahan mukaan palautukseen avaimet, renkaat sekä kaikki varusteet.

Sovi palautusaika sähköpostitse osoitteesta:

Vuokralleottaja on vastuussa kohteen palautuksesta ja sopimus päättyy vasta kun Kalustoratkaisut on vastaanottanut ja tarkastanut kohteen.

Kysy lisää, autamme mielellämme!