Käytettyjen hyötyajoneuvojen ja työkoneiden myynti ja vuokraus

Käytettyjen hyötyajoneuvojen ja työkoneiden myynti ja vuokraus

Kalustoratkaisuilta saa myös käytettyjä hyötyajoneuvoja ja työkoneita. Meille palautuu jatkuvasti hyväkuntoista kalustoa. Tutustu tarjontaamme ja pyydä tarjous.

Tuontileasing

Jos etsit käytettyä, hyväkuntoista hyötyajoneuvoa, jolla on vielä paljon käyttöarvoa, saattaa sen löytäminen Suomesta olla hankalaa. Juuri sinun tarpeisiisi sopiva käytetty kuorma- tai pakettiauto, trukki tai työkone voi löytyä esimerkiksi Saksasta. Autamme kohteen hankinnassa ja teemme räätälöidyn rahoitusratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Näin prosessi etenee: Yleensä asiakas tekee itse kohteen etsimisen, koska hän tietää parhaiten tarpeensa. Kun sopivat vaihtoehdot on löydetty, pyydämme niistä tarjoukset, joista asiakas sitten valitsee sopivimman. Tämän jälkeen teemme rahoitustarjouksen, ja jos se on asiakkaalle sopiva, niin me maksamme kohteen. Asiakas aina hyväksyy kohteen lähtömaassa ja sen jälkeen järjestetään vakuutukset ja kuljetus Suomeen. Kysy lisää!

Lyhytaikainen vuokraus

Autamme asiakkaitamme myös lyhyempien vuokraustarpeiden kohdalla. Lyhytaikaisella vuokrauksella saavutatte joustavuutta ja ketteryyttä.

Lyhytaikaisen vuokrauksen lyhin vuokra-aika on yksi vuorokausi.

Tarvittaessa hoidamme laitteen toimituksen käyttöpaikalle.

Onko sinulla lyhytaikainen tarve henkilöautolle, pakettiautolle tai trukille? Hyvä, meillä on sinulle ratkaisu!

Kausivaihtelut tai esimerkiksi erilaiset tapahtumat synnyttävät usein tarpeen lyhytaikaiseen vuokraamiseen. Huolehdimme ajoneuvon tai, työkoneen tai vaikkapa trukin minne haluat, aina huollettuna. Lyhytaikavuokraukseen kuuluu ylläpito (polttoaineen maksaa asiakas) ja tietysti vakuutukset. Huolehdimme myös laitteiden poiskuljetuksesta.

Lyhytaikavuokraus on helppo ja nopea ratkaisu akuuttiin kalustotarpeeseen! Ota yhteyttä, niin me hoidamme kaluston puolestasi!

Lyhytaikavuokrauksessa:

  • toimitamme tarvitsemasi kohteen haluamaasi osoitteeseen
  • huolehdimme puolestasi ylläpidon ja vakuutukset
  • huolehdimme poiskuljetuksesta
  • vuokrausaika tarpeesi mukaan
  • et sido yritystäsi vuokrattavaan kohteeseen yhtään pidempään, kuin on tarvetta