Yritys

Meistä

Kalustoratkaisut tarjoaa logistiikka- ja maansiirtokaluston rahoitukseen liittyviä palveluita sekä tukipalveluita. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Meitä on yhteensä kahdeksan rahoitusalan ammattilaista.

Rahoitusratkaisuja, joilla on kasvot

Keväällä 2015 neljä leasing-alan ammattilaista ja kasvuyhtiöiden moniosaaja päättivät perustaa uuden rahoitus- ja hallinnointiyhtiön, joka toimisi yrittäjien unelmien ja yritysten kasvutarinoiden mahdollistajana.

Kalustoratkaisut on täyden palvelun leasingyhtiö, jonka peruspilareina toimivat kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuva asiakaslähtöinen ongelmanratkaisukyky ja aitoon kumppanuuteen tähtäävä toimintamalli.

Jokainen yritys on ainutlaatuinen, niin on myös sen rahoitusratkaisu. Siksi teemme rahoitusratkaisuja, jotka on räätälöity mittatilauksena kullekin asiakkaalle erikseen. Nämä ratkaisut huomioivat asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaisesti, lähtien yrittäjän historiasta ja päättyen yrityksen visioon. Ja kaikki siltä väliltä.

Haluamme tarjota parasta. Ja parasta mitä me tiedämme, on kasvun toteutuminen, jossa omalta osaltamme olemme saaneet olla mukana, mahdollistajina.

Visiomme

Olemme halutuin leasingrahoituskumppani fleet-asiakkaille.

Missiomme

Tuotamme asiakkaillemme kilpailukykyä älykkäillä kaluston elinkaariratkaisuilla.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys ja aktiivisuus
Asiantuntemus ja jatkuva kehittyminen
Kohtuullisuus, vastuullisuus ja riskienhallinta

Erotumme kilpailijoistamme olemalla asiakaslähtöinen, luova, palveleva ja ketterä toimija.