Kirjaudu sisään:

Suomen Kalustoratkaisut Oy:n asiakas- ja sopimusrekisterikuvaus

Huolehdimme Asiakkaidemme yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen suojaamisesta. Tämä tietosuojakuvaus kertoo, mitä tietoja Suomen Kalustoratkaisut Oy kerää ja miten näitä tietoja käytetään.

Rekisterin pitäjä

Suomen Kalustoratkaisut Oy (y-tunnus 2687194-7)
040-555 7190
toimisto@kalustoratkaisut.fi

Rekisterin nimi

Suomen Kalustoratkaisut Oy:n asiakas- ja sopimusrekisteri

Rekisterin tarkoitus

Asiakasrekisteriä pidetään laskutuksen ja asiakassuhteen hoitamiseksi. Keräämme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia palveluidemme ja markkinointiviestintämme toteuttamiseen.

Rekisteri koostetaan

Rekisteri koostetaan Suomen Kalustoratkaisut Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. Tiedot saadaan Asiakkaalta tai asiakasyrityksen internet-sivuilta.

Rekisteritietojen käsittely

Rekisteriin tallennetaan tietoja Asiakkaan yhteystiedoista Asiakkaan, Toimittajan ja Suomen Kalustoratkaisut Oy:n välisen palvelun ylläpitoa varten.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja Asiakkaasta:

  • yrityksen nimi
  • henkilön nimi
  • sopimusosapuolen yritys- /henkilötunnus
  • ammattinimike
  • puhelinnumero
  • työpaikan osoite
  • sopimus ja laskutustiedot
  • sähköposti

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista tai tarkistaa omat tietonsa. Pyynnön voi tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä: toimisto@kalustoratkaisut.fi

Asiakkaan vastuuhenkilön todentaminen

Rahoitussopimusten allekirjoitusten yhteydessä Asiakkaan edustajan henkilöllisyys tarkistetaan virallisesta henkilökortista (ajokortti, henkilökortti tai passi) ja tiedot säilytetään asiakassuhteen voimassaolon ajan. Yrityksemme ei säilytä sopimuksen ylläpidon kannalta tarpeettomia tietoja.

Tietosuoja

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoja säilytetään suojatuilla palvelimilla, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Asiakkaan ja Suomen Kalustoratkaisut Oy:n väliset alkuperäiset rahoitussopimukset säilytetään lukitussa tilassa. Sopimukset säilytetään niiden voimassaolon ajan tai niin kauan kuin aineistoa tarvitaan palvelun tuottamisessa. Tämän jälkeen tiedot tuhotaan.

Palvelimella olevat tiedot, jotka ovat vanhentuneita tai eivät edellytä lain mukaista säilytysaikaa, poistetaan vuoden välein. Sähköpostit, jotka sisältävät henkilötietoja, poistetaan vuoden välein.

Tietoja ei luovuteta eteenpäin vaan ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointia varten.

Rekisterikuvauksen päivitykset

Suomen Kalustoratkaisut Oy päivittää tätä tietosuojakuvausta tarvittaessa uusilla versioilla.

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakuvauksestamme tai siitä, miten Suomen Kalustoratkaisut Oy käyttää henkilötietoja, voit ottaa meihin yhteyttä: