Palvelumme

Älykäs kalustoratkaisu

Kaluston kokonaisratkaisu

Tuotamme kalustoratkaisuita, joissa huomioidaan kaluston tuottavuus, luotettavuus, turvallisuus, taloudellisuus ja ekologisuus siinä työkäytössä, johon laitetta käytetään. Kutsumme tätä ratkaisua älykkääksi kalustoratkaisuksi.

Lue lisää

rahoitus 1

Rahoituspalvelut

Rahoitusratkaisujemme avulla voit maksaa kaluston hankinnan ja ylläpidon kulut käytön aikana. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, josta voit valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan.

Lue lisää

Myynti ja takaisinvuokraus

Myynti ja takaisinvuokraus

Yksi merkittävä pääoman lähde yrityksen kasvulle voi olla yrityksen omistama kalusto. Sen myynti ja takaisinvuokraus tukee yrityksen kannattavaa kasvua.

Lue lisää

Monimerkki-huoltoleasing

Monimerkki-huoltoleasing

Kalustoratkaisut eroaa useista muista leasing-palveluja tarjoavista yhtiöstä siinä, että emme ole sidoksissa mihinkään auto- tai laitemerkkiin. Itsenäisenä yhtiönä pystymme täyttämään asiakkaan toiveet myös merkkien osalta.

Lue lisää

Tuontiajoneuvojen leasing

Tuontiajoneuvojen leasing

Käytettyjen hyötyajoneuvojen ja työkoneidenmarkkinat Suomessa ovat pienet, jolloin tarjonta verrattuna muuhun Eurooppaan on suppea. Kalustoratkaisut palvelee eurooppalaisista merkkiliikkeistä ostettavien vähän käytettyjen tuontiajoneuvojen ja -työkoneiden rahoituksissa.

Lue lisää

hallinnointi

Fleet management -Hallinnointipalvelu

Hallinnointipalvelu auttaa sinua hallitsemaan ja seuraamaan yrityksesi käytössä olevaa kalustoa. Palvelun sydän on Extranet -palvelu, jolla yrityksesi eri ammattiosaajat voivat seurata laitteiden ikääntymistä, käyttömääriä (km tai tunnit), huolto- ja korjauskuluja eri näkökulmista.

Lue lisää

Laskusaatavarahoitus

Laskusaatavarahoitus

Me ostamme laskusi ilman takuuta! Saat rahat tilillesi joko samana tai seuraavana päivänä, kun olet antanut meille toimeksiannon.

Lue lisää

Vuokrauspalvelu 1

Vuokrauspalvelu

Autamme asiakkaitamme myös lyhyempien vuokraustarpeiden kohdalla. Lyhytaikaisella vuokrauksella saavutatte joustavuutta ja ketteryyttä.

Lue lisää

Kalustopörssi

Kalustopörssi

Leasingiltä palautunut kalusto on käytettyjen leasingkohteiden myyntiä.

Lue lisää

Leasinglaskuri

Leasinglaskuri

Laske mitä, missä ajassa ja paljonko maksaa!

Lue lisää

Videot

Videot

Tutustu meidän toimintaan ja tuotteisiin esittelyvideoiden kautta.

Lue lisää

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Hyvä tietää osiossa neuvotaan asiakasta palveluidemme käytössä.

Lue lisää