Rahoituspalvelut

Kalustoratkaisut tarjoaa asiakkailleen joustavia ja monipuolisia rahoituspalveluita. Valitsemalla leasing-rahoituksen asiakas vapauttaa pääomaa muuhun toimintaan. Yleensä rahoitettava kohde riittää takuuksi. Muita leasing-rahoituksen etuja ovat muun muassa kassanhallinnan ennakoitavuus ja se, että suomalaisessa kirjanpidossa leasing on taseen ulkopuolinen vastuu.

Huoltoleasing

Huoltoleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ja sovitulla käyttömäärällä. Vuokra on kiinteä sopimuskauden ajan ja sisältää ylläpidon. Vuokrakauden jälkeen laite palautetaan vuokranantajalle. Huolto ja jäännösarvoriskit ovat vuokranantajalla.

Lue lisää

Avoin huoltoleasing

Avoimessa huoltoleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ja sovitulla käyttömäärällä. Vuokra on kiinteä sopimuskauden ajan. Vuokrakauden lopussa tasataan laitteen ylläpitoon ja realisointiin liittyvät tuotot ja kulut. Avoin huoltoleasing kannustaa käyttämään laitetta huolellisesti.

Lue lisää

Rahoitusleasing

Rahoitusleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ilman ylläpitopalveluita. Pääomavuokra on kiinteä sopimuskauden ajan ja ylläpidon kulut syntyvät huoltojen ja korjausten yhteydessä. Vuokrakauden jälkeen asiakas osoittaa ostajan laitteelle ja vastaa laitteen jäännösarvosta.

Lue lisää

Osamaksu

Osamaksussa asiakas ostaa valitsemansa laitteen ja ostoksen maksu tapahtuu rahoituskauden aikana. Osamaksu sisältää usein suuremman ensimmäisen ja viimeisen maksuerän.

Lue lisää