Rahoituspalvelut

Rahoitusleasing

Rahoitusleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ilman ylläpitopalveluita. Pääomavuokra on kiinteä sopimuskauden ajan ja ylläpidon kulut syntyvät huoltojen ja korjausten yhteydessä. Vuokrakauden jälkeen asiakas osoittaa ostajan laitteelle ja vastaa laitteen jäännösarvosta tai sopii jatkovuokrauksesta.

Huoltoleasing

Huoltoleasingissä asiakas vuokraa valitsemansa laitteen käyttöönsä sovituksi ajaksi ja sovitulla käyttömäärällä. Vuokra on kiinteä sopimuskauden ajan ja sisältää ylläpidon. Vuokrakauden jälkeen laite palautetaan vuokranantajalle. Huolto ja jäännösarvoriskit ovat vuokranantajalla.

Investointirahoitus

Investointirahoituksessa asiakas ostaa valitsemansa laitteen ja ostoksen maksu tapahtuu rahoituskauden aikana. Investointirahoitus muodostuu käsirahaosuudesta ja rahoitettavasta osuudesta. Tyypillinen käsiraha on 20 % arvonlisäverollisesta kauppahinnasta.

Laskusaatavarahoitus

Laskusaatavarahoituksessa Kalustoratkaisut ostaa asiakkaan laskut ja maksaa saatavat viimeistään seuraavana päivänä toimeksiannosta. Kalustoratkaisut ottaa laskuun liittyvän luottoriskin ja veloittaa asiakkaalta kohtuullisen korvauksen palvelusta.

Pienyrityslainat

Voimme auttaa asiakkaitamme tarjoamalla pienyrityksille tarkoitettua rahoitusta yksinkertaisesti ja joustavasti.

Myynti ja takaisinvuokraus

Tässä ratkaisussa yritys myy kalustonsa Kalustoratkaisuille ja vuokraa sen käyttöönsä leasing-sopimuksella. Näin yrityksellä on mahdollisuus saada kalustostaan täysi markkina-arvo kassaan käytettäväksi liiketoiminnan tehostamiseen ja markkinaosuuden kasvattamiseen. Palvelu on mahdollista toteuttaa yrityksille, joilla on taseessa arvonlisäverovelvollisessa käytössä olevaa laite-, ajoneuvo- tai työkonekantaa.