Kirjaudu sisään:
Joonas Rautiainen

Kalustoratkaisujen esittelyssä Joonas Rautiainen

Kalustoratkaisujen esittelyssä Joonas Rautiainen

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Joonas Rautiainen ja aloitin Kalustoratkaisuilla leasing-palvelujen myyjänä marraskuussa eli noin kuukausi sitten. Päätoimialueeni on Päijät-Häme ja Uusimaa. Ensivaikutelma on ollut todella hyvä; Olen aina ollut sosiaalinen, ja olenkin tyytyväinen, kun pääsen työssäni nyt tekemisiin ihmisten kanssa.

Tulen rahoitusalan ulkopuolelta, joten tämä on minulle uusi aluevaltaus. Olin juuri valmistunut ammattikorkeakoulusta palveluliiketoiminnan tradenomiksi ja löysin sattumien kautta tieni tänne Kalustoratkaisuille. Kaikki palikat tavallaan loksahtivat kohdalleen erään rekrytointiyrityksen kautta.

Olen aina toivonut ja halunnut vastuuta, joten tavoitteeni on jatkossakin saada lisää vastuuta ja sitä kautta päästä kehittämään omalta osaltani yritystä ja sen toimintaa.

Merkityksellisiä asioita uran varrella

Olen metallikalusteiden artesaani ja luonut alun perin uraani sillä alalla. Halusin kuitenkin urallani päästä vaikuttamaan ja suuntasinkin opinnot sitten liiketoiminnan puolelle. Se, että pääsin ammattikorkeakouluun, oli minulle yksi merkkipaalu ja suunnannäyttäjä. Opintojen aikana oivalsin oman uran ja koulutuksen tärkeyden.

Olen nyt päässyt hyvään ja kasvavaan yritykseen töihin, joten olen erittäin tyytyväinen. Sitä myötä olen myös muuttanut Lahdesta Espooseen, joka sekin on suuri muutos.

Minkä neuvon antaisit rahoitusalasta haaveileville?

Kun puhutaan rahoitusalasta, niin monesti ajatellaan, että se on harmaata ja ehkä hieman tylsääkin, mutta se ei lainkaan pidä paikkaansa. Murretaan se myytti. Tässä tehdään ihmisten kanssa töitä ja se on antoisaa.

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani käyn punttisalilla, harrastan voimanostoa. Pidän myös mm. jalkapallosta ja tenniksestä. Minulla on koira, joten sen kanssa tulee ulkoiltua. Ja nythän mahdollisuudet harrastaa lisääntyivät, kun muutin Lahdesta Espooseen.

Me Kalustoratkaisuilla toivotamme Joonaksen tervetulleeksi taloon!