Kirjaudu sisään:

DKV-kortti:
paljon enemmän kuin polttoainekortti.

DKV-kortti: paljon enemmän kuin polttoainekortti.

DKV-kortti tarjoaa Euroopan laajimman ja kattavimman polttoaine- ja sähköasemien verkoston, joka ei ole sidottu mihinkään huoltamoketjuun.

Mutta se on paljon muutakin.

DKV-kortilla hoidat lisäksi tietullit, saat käyttöösi ympärivuorokautisen palvelunumeron, taloushallinnon palvelut, kuten maakohtaisten alv-verojen palautukset sekä kartta- ja reittioppaan, josta näet nopeimmat reitit ja niiden varrella olevat polttoaine- ja latauspisteet. Tämän lisäksi maksat kortilla myös autonpesut ja parkkimaksut.

DVK-polttoainekortti

Polttoainekortti

DKV-kortti toimii 45 maassa yli 66 000 polttoaineaseman ja 200 000 latauspisteen voimin. Euroopan lisäksi se toimii Venäjällä.

DKV-kortti helpottaa kirjanpitoasi. Korttiin saa yhdistettyä eri toimintoja, joiden avulla vähennät hallinnointia. Olipa kyseessä rekat, bussit, paketti- tai henkilöautot tai olipa fleet pieni-, keski- tai suurikokoinen, kortti tarkoittaa käteisvapaata tankkausta ja monipuolisia palveluja. Helposti ja turvallisesti.

DVK-kortteja on erilaisia. Polttoainetta käyttäville ajoneuvoille on oma kortti, samoin sähköautoille ja ilmastoneutraali-polttoainetta käyttäville ajoneuvoille kullekin omansa.

Tullit

DKV-kortilla maksat tie-, silta- ja tunnelitullaukset ilman käteistä. Maksuliikenteessä huomioidaan automaattisesti alv-verojen palautukset. DKV:n sivuilta löytyy maakohtaiset käytänteet ja opastukset eri maiden maksuista ja käytänteistä.

E-Mobility-palvelut

Sähkö- ja hybridiautoille DKV-tarjoaa täyden palvelun koko fleetille. Palvelumme käsittävät ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen olevat palvelut. Ennen matkantekoa voit hyödyntää karttapalveluamme mahdollisimman hyvän reitin suunnitteluun. Voit myös ladata DKV-applikaation älypuhelimeesi. Matkan aikana hyödynnät erilaisia matkapalveluitamme DKV-asemilla ja matkan jälkeen saat raportin matkan aikana suoritetuista veloituksista kirjallisesti ja digitaalisesti.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisuus merkitsee helppouden ja saavutettavuuden lisäksi myös läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta.

Portaalin nimi on DKV Live. Sen kautta saadaan haluttaessa reaaliaikaista tietoa eri ajoneuvoista ja sillä optimoidaan eri logistiikkatoimenpiteiden tarkoituksenmukaisuutta, samoin sillä saadaan seurattua esimerkiksi kuskien ja ajoneuvojen työtaakkaa.

DKV eReporting helpottaa fleetin hallinnointia. Kokonaisvaltainen analyysityökalu tarjoaa optimaalista kontrollia koko fleetin DKV-toimintoihin helposti, parilla klikkauksella.